Γ.Γ.Κ. : Ανάκληση θαμνοκοπτικών μηχανημάτων SHINDAIWA

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία I. ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ & ΣΙΑ ΑΕ, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης μηχανημάτων κήπου μάρκας SHINDAIWA (θαμνοκοπτικό, μοντέλο T242XS, και πολυμηχάνημα, μοντέλο M242S).

Η ανάκληση αφορά 237 τεμάχια. Σε ορισμένες συνθήκες λειτουργίας τα αναφερόμενα μοντέλα Shindaiwa παρουσίασαν κάποια τεχνικά προβλήματα που οδηγούν σε υπερβολική συσσώρευση θερμότητας στο μέρος της εξάτμισης. Αυτό σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να οδηγήσει στην παρουσία φλόγας στο πίσω μέρος του σιγαστήρα και την επακόλουθη ζημιά στο κάλυμμα αυτού, με πιθανότητα τραυματισμού του χειριστή.

Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί κανένα ατύχημα, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Η εταιρεία I. ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ & ΣΙΑ ΑΕ έχει ενημερώσει με γραπτή επιστολή όλους τους αντιπροσώπους καθώς και τους ιδιώτες που έχουν αγοράσει τα εν λόγω μηχανήματα, προκειμένου να γίνει αντικατάσταση μόνο των κινητήρων των εν λόγω μηχανημάτων, χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την εταιρεία I. ΠΑΠΑΛΕΞΗΣ & ΣΙΑ ΑΕ στο τηλέφωνο 22310 22614.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.