Σημαντική διάκριση για την Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη !


Η νέα κατηγορία προϊόντων “ελιές με stevia”, αποτελεί μια σημαντική καινοτομία της Κουφετοποίας Χατζηγιαννάκη στην εγχώρια & διεθνή αγορά. Με οδηγό την παράδοση & με στόχο την καινοτομία εμπλουτίζουν συνεχώς την ποικιλία των προϊόντων τους. Μετά την επιτυχημένη παρουσία των καινοτόμων προϊόντων Βότσαλα, προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας & γεύσης, πρωτότυπης υφής & (εξωτερικής) εμφάνισης, με σημαντικές διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο, έρχονται δύο νέα εξίσου καινοτόμα προϊόντα να ξεχωρίσουν & να διακριθούν.

barcodeΗ Ελιά Αμυγδάλου Υγείας με Stevia, με ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο με επικάλυψη σοκολάτας με γλυκαντικά (γλυκοζίτες στεβιόλης) & η Ελιά Αμυγδάλου Γάλακτος με Stevia, ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος με γλυκαντικά (γλυκοζίτες στεβιόλης).

Για πρώτη φορά παρουσιάστηκαν τα νέα αυτά προϊόντα στη διεθνή έκθεση ζαχαρωδών ISM 2013, που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Κολωνία της Γερμανίας και η απήχησή τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Το σημαντικότερο γεγονός είναι η διάκριση που κατέκτησαν στο διαγωνισμό των Top InnovationProducts που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην έκθεση ISM. Διαγωνιζόμενα 120 καινοτόμα προϊόντα από 84 διαφορετικές χώρες παγκοσμίως.

 

Λίγα λόγια για την Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη

 dyn_userfiles_images_ism_photobrab Η εταιρία ιδρύθηκε στον Πειραιά από τον κο Νικόλαο Χατζηγιαννάκη το 1950. Κάθε της προϊόν κρύβει κάτω από τη φίνα επίστρωση ζάχαρης ή σοκολάτας κάτι πολύ περισσότερο από μια απολαυστική γέμιση. Κρύβει απαράμιλλη τεχνογνωσία, εμμονή στην ποιότητα των πρώτων υλών και έμπνευση στη γεύση.
Για την επίτευξη των παραπάνω επενδύει διαρκώς σε εξελιγμένο μηχανολογικό εξοπλισμό, νέες μεθόδους παραγωγικής διαδικασίας, συνεχή εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού μας με συμμετοχή σε σεμινάρια του εξωτερικού, με επικαιροποιημένη θεματολογία, με συνεχείς έρευνες των τάσεων των αγορών βάσει των επιθυμιών των καταναλωτών σε διεθνές επίπεδο, με σκοπό τη συλλογή των μέγιστων δυνατών εφοδίων για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε της προϊόν.
Η ομάδα των ανθρώπων της απαριθμεί περισσότερους από 60 εργαζομένους, σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη, οι οποίοι με συνεργασία & ομαδικότητα κάνουν υπερήφανη την εταιρία μας & συμβάλλουν σημαντικά στην ανάπτυξη των εξαγωγών της σε περισσότερες των 30 χωρών παγκοσμίως.

Πληροφορίες για την Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη επιλέξτε ΕΔΩ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.