H Oμάδα ΙΚΟΝ4 συνεχίζει τις εκδηλώσεις "Παράγω, αξίζω, προχωρώ"

H Oμάδα ΙΚΟΝ4, ανανεωμένη και πιο δυναμική, ξεκινάει τον 2ο κύκλο εκδηλώσεων ενημέρωσης των Ελλήνων παραγωγών με τίτλο: "Παράγω, αξίζω, προχωρώ" από την Αγιά Λάρισας, με την υποστήριξη του Δήμου Αγιάς, το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, και ώρα 18.00 στην αίθουσα "Χρυσαλλίδα" στην Αγιά.

Πρόκειται για μια συζήτηση - αντίδοτο στην κρίση για την ανάπτυξη και το μέλλον, το δικό μας, της παραγωγής μας και της χώρας μας.

Ποιο είναι το θέμα;

Εμείς οι Έλληνες, παράγουμε μοναδικά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας με μεγάλες δυνατότητες εμπορικής επιτυχίας. Όμως, σπάνια τα προϊόντα μας έχουν τη θέση που αξίζουν ή πληρώνονται στην τιμή που πρέπει, και δύσκολα προχωρούν στην εγχώρια και τη διεθνή αγορά. Τα προϊόντα μας δεν έχουν ταυτότητα, δεν υποστηρίζονται από μάρκετινγκ και δεν έχουν την εικόνα που πρέπει για να ξεχωρίσουν και να προτιμηθούν. Δηλαδή ό,τι διαθέτουν χρόνια τώρα, πολλές μικρές και μεγαλύτερες εταιρίες ξένων χωρών που βλέπουν τα προϊόντα τους να πουλάνε και να κερδίζουν πελατεία και φήμη. Συχνά οι Έλληνες παραγωγοί δίνουν τα προϊόντα τους χύμα και φθηνά, για να τυποποιηθούν σε άλλη χώρα και να πουληθούν ακριβά, με τα χρήματα να πηγαίνουν στις ξένες οικονομίες. Πρέπει επιτέλους να επενδύσουμε στην ποιότητά μας και να μιλήσουμε υπερήφανα και επώ- νυμα στο ντόπιο και στο διεθνή καταναλωτή. Να του πούμε τους λόγους που μας κάνουν κα- λύτερους. Η ευκαιρία για όσους παράγουν προϊόντα που δείχνουν και είναι ποιοτικά και έχουν την σωστή προετοιμασία, είναι δεδομένη. Ήρθε η ώρα να συζητήσουμε επιτέλους το πώς, να κάνουμε όσα πρέπει και να κερδίσουμε από την παραγωγή μας!

Η συζήτηση απευθύνεται:

  • Σε κάθε Παραγωγό ή επιχειρηματία που πιστεύει σ'αυτό που κάνει, παράγει ποιοτικά προϊόντα και μειονεκτεί μόνο στο μάρκετινγκ και στηνεπικοινωνία. Πουδενβολεύεται με το χύμα, ούτε με την επιδότηση, που θέλει να προχωρήσει, αλλά δεν είναι σίγουρος από πού να ξεκινήσει και πώς.
  • Σε κάθε Συνεταιρισμό ή επιχείρηση που έχει το όραμα και δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από όσους κατακτούν τις αγορές με λιγότερο καλά προϊόντα, αλλά πολύ καλύτερη εικόνα.
  • Σε κάθε Έλληνα που αναζητάει επαγγελματική ή επιχειρηματική διέξοδο και βλέπει το μέλλον του συνδεδεμένο με την παραγωγή της χώρας μας.
  • Σε κάθε Αιρετό που θέλει να βοηθήσει τους παραγωγούς του τόπου του, που πιστεύει στις δυνατότητές τους και ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.

Τι θα συζητηθεί;

Xαιρετισμός Δημοτικής αρχής Αγιάς.  (18.00-18.10)

Τα προϊόντα μου. Και τώρα τι κάνουμε;   (18.10-18.30) Γιώργος Τριανταφύλλου, Εκδότης All Pack Hellas.

Σωστή εικόνα = πωλήσεις και εξαγωγές.   (18.30-18.50) Δημοσθένης Μπρούσαλης, Γενικός Διευθυντής DASC Branding.

Προσκεκλημένοι ομιλητές:

Γιάμ: από την κουζίνα, στο ράφι!   (18.50-19.10) Aύρα Πανουσοπούλου, Εργαστήριο Γεύσεων Γιάμ.

Η Συσκευασία ως όπλο στη στρατηγικήτου Μάρκετινγκ της ΕΨΑ  (19.10-19.30) Παναγιώτης Μίλης, Διευθυντής Μάρκετινγκ ΕΨΑ Α.Ε.

H ετικέτα με ανοιχτό μυαλό     (19.30-19.50) Αυγερινός Χατζηχρυσός, Γενικός & Εμπορικός Διευθυντής Forlabels

Χρώμα: η δύναμη στη συσκευασία   (19.50-20.10) Γρηγόρης Κόκκορης, Διευθύνων Σύμβουλος DOT REPRO Α.Ε

Τι είναι η IKON4 και γιατί τη δημιουργήσαμε;

Η "Ομάδα IKON 4" είναι μια "συμμαχία" τεσσάρων ελληνικών επιχειρήσεων που εδώ και αρκετά χρόνια συμβάλλουμε με τη δουλειά μας στη βελτίωση των ελληνικών προϊόντων και τα βοηθάμε να βρούν το δρόμο τους. Αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να μοιραστούμε την εμπειρία και την γνώση μας με τους Έλληνες παραγωγούς, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι μπορούν να πετύχουν αν το προσπαθήσουν σωστά και οργανωμένα. Η διαδρομή της κάθε εταιρίας, η θέση που κατέχει στον κλάδο της και το πελατολόγειό της δείχνουν ότι όσα θα συζητηθούν είναι πρακτικά και φέρνουν αποτελέσματα.

Τα στοιχεία επικοινωνίας με τις εταιρίες που απαρτίζουν την "Ομάδα ΙΚΟΝ 4" (σε αλφαβητική σειρά) είναι τα εξής:

allpack logo148x108All Pack Hellas - Διμηνιαίο Περιοδικό Συσκευασίας. Σκοπέλου 4, 134 51, Καματερό Αττικής, Yπόψη: κου Γιώργου Τριανταφύλλου, Τηλ. 210 8056404-5, Fax 210 8056405, Kινητό: 6974868462 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

DASC logo148x108DASC Branding - Σύμβουλοι branding και επικοινωνίας. Λυκαβηττού 7, 106 72 Κολωνάκι, Αθήνα, Υπόψη: κου Δημοσθένη Μπρούσαλη, Τηλ: 210 3638544, Fax: 210 3620659, Kινητό: 6936 810170 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.dasc.gr, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

dotrepro logo148 108DOT REPRO ΑΕ - Διαχωρισμοί χρωμάτων, εφαρμογές ψηφιακής και έντυπης επικοινωνίας. Ανδρομάχης 51 & Χαροκόπου, 17671 Καλλιθέα, Αθήνα, Υπόψη: κου Γρηγόρη Κόκκορη, Tηλ. 210 9582566, Fax 210 9590908, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

LOGO FORLABELSForlabels - Eφαρμογές συσκευασίας, αυτοκόλλητες ετικέτες. 61ο χλμ. Εθν. Οδού Αθηνών-Λαμίας Θέση Κρέσπη, Σχηματάρι Βοιωτίας, Ταχ. Θυρίδα 197, Yπόψη: κου Αυγερινού Χατζηχρυσού, Tηλ: 22620 56738 Fax: 22620 56768, Κινητό: 6944 506942, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.