Πρόσκληση: Ευρωπαϊκή Καμπάνια ενάντια στο Σχολικό Εκφοβισμό «Κάνε τη Διαφορά. Μίλα Τώρα»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 11 π.μ., παρουσιάζει την Ευρωπαϊκή Καμπάνια ενάντια στο Σχολικό Εκφοβισμό «Κάνε τη Διαφορά. Μίλα Τώρα» στο ξενοδοχείο Hilton Athens, αίθουσα «Γαλαξίας».
Τη Συνάντηση θα συντονίσει ο Δημοσιογράφος κ. Σταύρος Θεοδωράκης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο αξιότιμος Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ. Θεόδωρος Π. Παπαθεοδώρου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν επίσης:
 ● Το Ευρωπαϊκό Έργο «Ευρωπαϊκή καμπάνια ενάντια στο Σχολικό Εκφοβισμό» στο πλαίσιο του οποίου πραγματοποιείται η ευρωπαϊκή καμπάνια αποτέλεσμα της έρευνας που διεξήχθη υπό το συντονισμό του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Στην έρευνα συμμετείχαν συνολικά 16.262 μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης από 6 ευρωπαϊκά κράτη (Ελλάδα, Ιταλία, Βουλγαρία, Λετονία, Λιθουανία και Εσθονία).
 ● Το εκπαιδευτικό εργαλείο που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του έργου «Ευρωπαϊκή καμπάνια ενάντια στο Σχολικό Εκφοβισμό» με στόχο τη συμβολή στην αντιμετώπιση του φαινομένου και θα είναι διαθέσιμο στους μαθητές, εκπαιδευτικούς μέσω διαδικτύου.
Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης θα ακολουθήσει αναλυτική παρουσίαση του εκπαιδευτικού εργαλείου στους εκπαιδευτικούς που θα παρίστανται.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming και στα 6 Ευρωπαϊκά κράτη που συμμετείχαν στο Έργο στην ηλεκτρονική δ/νση  http://www.e-abc.eu/gr/%20

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.