Ξεκινά η έκθεση «Φθινοπωρινή Κατοικία 2013»

Μη χάσεις τη μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση σπιτιού!

Η έκθεση – ορόσημο για τη διακόσμηση, την επίπλωση και τον εξοπλισμό της σύγχρονης ελληνικής κατοικίας, ανοίγει τις πόρτες της, για όλους όσοι χρειάζονται να γνωρίσουν τις νέες τάσεις και να ενημερωθούν σε όλα τα επίπεδα για ό,τι αφορά το σπίτι.

Περισσότερο εξελιγμένη και ολοκληρωμένη από ποτέ, με καλύτερη πρόσβαση στο ευρύ κοινό, η "Φθινοπωρινή κατοικία" υποδέχεται το κοινό της από τις 2 μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου, στο Ανατολικό Αεροδρόμιο με μοναδικά προϊόντα, επιλεγμένα ονόματα αλλά και συμφέρουσες τιμές, εκπτώσεις και προσφορές για επιτόπου αγορές ή παραγγελίες σε ό,τι έχει να κάνει με τις ανάγκες του ελληνικού σπιτιού.

Η έκθεση φιλοξενεί την πλειοψηφία των εταιριών και βιοτεχνιών που δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως έπιπλα, καναπέδες, κρεβάτια, στρώματα, είδη εσωτερικής διακόσµησης, έπιπλα κήπου & βεράντας, έπιπλα γραφείου, κουζίνας & μπάνιου, τροχοβίλες, προκάτ, αλουµίνια, τζάκια, πόρτες ασφαλείας, ηλιακά, κλιµατιστικά, χαλιά, μοκέτες, έργα τέχνης, διακοσµητικά, φωτιστικά, λευκά είδη, σερβίτσια, μικροσυσκευές, BBQ υγραερίου, κ.ά.

Όντας κοντά στη στάση του μετρό στο Ελληνικό και με λεωφορείο που αναλαμβάνει, κάθε 10 λεπτά, τη μεταφορά των επισκεπτών από το μετρό, στον εκθεσιακό χώρο,  η Φθινοπωρινή κατοικία είναι έτοιμη να φιλοξενήσει όσο κόσμο θέλει να την επισκεφθεί.

Φέτος, εκτός από την ποικιλία των προϊόντων, η έκθεση επιφυλάσσει και έναν μεγάλο διαγωνισμό για όσους επισκέπτες έχουν σκοπό να παντρευτούν στο άμεσο μέλλον. Ο διαγωνισμός προσφέρει σε 3 τυχερούς νικητές, μια γαμήλια δεξίωση 4000€ απο τις αίθουσες «ΑΡΙΩΝ», ένα ξύλινο κρεβάτι αξίας 1290€ της εταιρίας Galanis In House και ένα σετ νυφικό για το γαμήλιο κρεβάτι της εταιρίας Guy La Roche.


ΕΚΘΕΣΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ 2013
2-10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΩΡΑΡΙΟ
Καθημερινές : 16.30 – 21.30
Σαβ/κα : 10.30 – 21.30
www.katoikia.eu

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.