Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 334

Σημαντική διάκριση των Ελληνικών προϊόντων Kalamata Papadimitriou στην Διεθνή Έκθεση Sial 2012

Μια ακόμα εξαιρετικά σημαντική διάκριση απέσπασαν τα ελληνικά καινοτόμα προϊόντα Kalamata Papadimitriou της εταιρείας Παπαδημητρίου Χ.Κ. ΑΒΕΤ κατά τη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Τροφίμων & Ποτών Sial 2012, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι στις 21-25 Οκτωβρίου 2012.

Πιο συγκεκριμένα, το Βαλσαμικό Ξίδι Καλαμάτας Παπαδημητρίου με Μέλι και το Βαλσαμικό Ξίδι Καλαμάτας Παπαδημητρίου με Σύκο κατάφεραν να ενταχθούν στο διάσημο κατάλογο "Sial Innovation 2012: Global Food Trends and Innovation", ξεχωρίζοντας για τα φυσικά χαρακτηριστικά τους και την προστιθέμενη διατροφική τους αξία για τον καταναλωτή καθώς, παράγονται από φυσικά εκχυλίσματα, χωρίς συντηρητικά και χωρίς τεχνητές χρωστικές ή άλλα πρόσθετα.

Επιπλέον, το Βαλσαμικό Ξίδι Καλαμάτας Παπαδημητρίου με Μέλι και το Βαλσαμικό Ξίδι Καλαμάτας Παπαδημητρίου με Σύκο, που ήδη εξάγονται σε Ευρώπη και Καναδά, συμπληρώνουν τη σειρά των Βαλσαμικών ξιδιών Kalamata Papadimitriou που γίνονται αποκλειστικά από ξηρή σταφίδα με τη μέθοδο της ζύμωσης και όχι της ανάμειξης. Τα παραπάνω μοναδικά χαρακτηριστικά είναι αυτά ακριβώς που προσδίδουν αυθεντικότητα, εξαιρετική ποιότητα και υπεροχή στα προϊόντα Kalamata Papadimitriou, χάρη στα οποία η εταιρεία έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των καταναλωτών, τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά, εδώ και περισσότερο από εβδομήντα χρόνια.

Τα προϊόντα της εταιρείας Παπαδημητρίου παρουσιάστηκαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην «καρδιά» του εκθεσιακού κέντρου Parc des Expositions στο Παρίσι, δίνοντας την ευκαιρία να τα γνωρίσουν χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η διεθνής έκθεση "Sial" πραγματοποιείται ανά 2 έτη εναλλάξ με την "Anuga" της Κολωνίας ενώ, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η 2η φορά σε διάστημα 8 ετών που τα προϊόντα της εταιρείας Παπαδημητρίου αποσπούν μια τόσο σημαντική διεθνή διάκριση.

Τα προϊόντα Παπαδημητρίου διανέμονται από την Β. Σ. Καρούλιας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.