ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 2012: Διαβατήριο Πωλήσεων & Εξαγωγών

Η Syskevasia 2012, η 13η Διεθνής Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων και Αποθηκεύσεων διανύοντας μια πορεία 25 ετών είναι προ των πυλών και θα διεξαχθεί στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις του M.E.C στην Παιανία από τις 9 μέχρι τις 12 Νοεμβρίου.

Οι 150 εκθέτες της από την Ελλάδα και το εξωτερικό ετοιμάζονται πυρετωδώς για να επιδείξουν στους πελάτες τους και υποψήφιους πελάτες τους ότι το καλύτερο διαθέτουν, ότι το πιο νέο, ότι το πιο χρήσιμο και ότι το πιο οικονομικό.

Συμπαραστάτες στην όλη πρωτοβουλία και εκστρατεία των οργανωτών είναι οι παρακάτω φορείς : Οργανισμός Προώθησης Εξαγωγών, Το Ελληνικό Ινστιτούτο Συσκευασίας, Direction Εκδοτικός Οργανισμός, ΕΒΕΑ (Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών), ΕΕΒΨ (Ελληνική Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους), EEL (Ελληνική Εταιρεία Logistics), ΕΓΕ (Ένωση Γραφιστών Ελλάδος), ΕΕΧ (Ένωση Ελλήνων Χημικών), ΣΕΜΕΕ (Σύνδεσμος Εκτυπωτικών Μέσων Επικοινωνίας Ελλάδος), ΣΕΜΕ (Σωματείο Επαγγελματιών Μεταξοτυπών Ελλάδος) και η Quality Net Foundation, καθώς επίσης και τα παρακάτω έντυπα ή ηλεκτρονικά περιοδικά: Retail Today, Retail Business, Express, All Pack Hellas, Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, Logistics & Management, Ο Κόσμος του Σούπερ Μάρκετ, Cmyk mag, g.a. Γραφικές Τέχνες, Moulding, Meat Place, Plant Management, Αγροτικά Θέματα, Supply Chain & Logistics, Τρόφιμα και Ποτά, Η Τυπογραφία, Χημικά Χρονικά και Οινοπαραγωγή.

Η Syskevasia 2012 προσαρμοσμένη στην τρέχουσα επικαιρότητα απευθύνεται σε όλη την βιομηχανία, την βιοτεχνία, το χονδρεμπόριο, το διανεμητικό εμπόριο, τις αλυσίδες καταστημάτων, τις εξαγωγικές επιχειρήσεις, τα supermarkets και το λιανικό εμπόριο. Δεν υπάρχει επιχείρηση, μεγάλη, μεσαία ή μικρή που να μην χρειάζεται κάποιο είδος συσκευασίας.

Είναι γνωστό πως η έκθεση Syskevasia είναι η καλύτερη και πιο συμφέρουσα πηγή ενημέρωσης για τους επαγγελματίες επισκέπτες γιατί γνωρίζουν πως κάτω από την ίδια στέγη, στο ουδέτερο έδαφος του κέντρου και σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα κάνουν την έρευνα τους, θα συναντηθούν με παλιούς και νέους προμηθευτές, θα ανταλλάξουν απόψεις, θα επωφεληθούν όχι μόνον από το Παρόν αλλά θα ετοιμαστούν και για το Αύριο.

Αγαθά όχι μόνον κόποις κτώνται, αλλά και Συσκευασίας κτώνται.

Οι οργανωτές της έκθεσης 3ΕΚ έχουν φροντίσει ώστε η είσοδος όλων των επισκεπτών να είναι δωρεάν, ο χώρος στάθμευσης να είναι άπλετος και δωρεάν και για όσους προτιμήσουν να έλθουν με τον προαστιακό η το metro να υπάρχει στην διάθεσή τους πούλμαν των οργανωτών από τον Σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας στο εκθεσιακό, μετ’ επιστροφής.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών είναι στην διάθεσή σας η ιστοσελίδα των Οργανωτών www.syskevasia-expo.gr (χάρτης, μέσα πρόσβασης, προσκλήσεις, κλπ), η ιστοσελίδα του εκθεσιακού www.mec.gr και τα τηλέφωνα της γραμματείας των οργανωτών 210-8056205 και 210-8056207.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.