'Εκθεση "Χειροτέχνικα": 19-20 Ιανουαρίου

Η έκθεση Χειροτέχνικα είναι η 1η έκθεση ειδών χειροτεχνίας στην Ελλάδα. Είναι μια 2ήμερη έκθεση, με δωρεάν είσοδο, που διοργανώνεται μια φορά τον χρόνο στην Αθήνα από το Fti​axto​.gr. Η Χειροτέχνικα 2013 θα διεξαχθεί στον πολυχώρο The Hub, στο Γκάζι, στις 19 & 20 Ιανουαρίου 2013, από τις 10.00 – 22.00.

Η έκθεση είναι ανοιχτή στο κοινό με δωρεάν είσοδο και μπορούν να την επισκεφτούν όλοι όσοι αγαπούν τις χειροτεχνίες και θέλουν να ενημερωθούν για οτιδήποτε αφορά στον κόσμο του χειροποίητου.

Στην Χειροτέχνικα μπορείς να βρείς συγκεντρωμένους σε έναν χώρο τους σημαντικότερους προμηθευτές υλικών και εργαλείων χειροτεχνίας στην Ελλάδα, τα καλλιτεχνικά εργαστήρια που διοργανώνουν σεμινάρια και τους εκδοτικούς οίκους που εκδίδουν βιβλία σχετικά με το χειροποίητο.

Οι εκθέτες που συμμετέχουν με τα εκθέματά τους σε αυτή είναι:

  • Επαγγελματίες προμηθευτές υλικών (εισαγωγείς, καταστήματα κτλ.)
  • Καλλιτεχνικά εργαστήρια (που διοργανώνουν σεμινάρια χειροτεχνίας)
  • Επαγγελματικές σχολές (μόδας, κοπτικής/​ραπτικής κτλ.)
  • Εκδοτικοί οίκοι (που εκδίδουν βιβλία χειροτεχνίας) κ.α.

Εκτός από την δυνατότητα να ενημερωθείς για όλα τα νεότερα του χώρου, να αγοράσεις επιτόπου όσα σου χρειάζονται, να εγγραφείς σε σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν και να δεις όλα όσα έχουν να σου προσφέρουν οι επαγγελματίες του χώρου, μπορείς και να παρακολουθήσεις εντελώς δωρεάν σεμινάρια, εργαστήρια και παρουσιάσεις όλων όσων συμμετέχουν!

Είτε είσαι, λοιπόν, απλός χομπίστας, επαγγελματίας δημιουργός, καινούργιος fan της χειροτεχνίας ή παλιά καραβάνα στο DIY η Χειροτέχνικα είναι κάτι που δεν θα πρέπει να χάσεις με τίποτα!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.