Διονύσια, η έκθεση κρασιού στο Ζάππειο μέγαρο

Τα Διονύσια, η πιο δημοφιλής και καταξιωμένη έκθεση κρασιού της χώρας θα διεξαχθούν φέτος για 7η φορά, από 8 έως 10 Φεβρουαρίου 2013, στο γνωστό χώρο όπου έχουν καταξιωθεί, το Ζάππειο Μέγαρο Αθηνών.

Περισσότερα από 120x οινοποιεία, απ' όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, σας περιμένουν στο Ζάππειο Μέγαρο, για να σας ξεναγήσουν και να σας μυήσουν στο μαγικό κόσμο του κρασιού.

Ελάτε στα Διονύσια για να γνωρίσετε αυτοπροσώπως τους καλύτερους oινοπαραγωγούς της χώρας μας.
Περισσότερα από 1.000 διαφορετικά κρασιά σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε

Το ανακαινισμένο Ζάππειο Μέγαρο έχει ξαναβρεί τα τελευταία χρόνια τον πρωταρχικό ρόλο του, ως χώρος υποδοχής γεωργικών εκθέσεων, όπως ακριβώς το φαντάστηκε ο μέγας ευεργέτης Ευαγγέλης Ζάππας, το 1888.

Το 2005, τα Διονύσια ήταν η πρώτη έκθεση που εκμεταλλεύτηκε τους ανακαινισμένους χώρους του Ζαππείου. Το 2007 ο εκθεσιακός χώρος των Διονυσίων διπλασιάστηκε, για ακόμα μεγαλύτερη άνεση για τους εκθέτες και τους επισκέπτες και το 2009 η έκθεση έφτασε σε πρωτοφανή κορύφωση συμμετοχής και επισκεψιμότητας, χρησιμοποιώντας τις θαυμάσιες αίθουσες του Ζαππείου, που εκτείνονται ημικυκλικά, «αγκαλιάζοντας» το περιστύλιό του.

Φέτος, παρά την οικονομική κρίση, τα Διονύσια «καλά κρατούν» και αναμένεται να προσελκύσουν και πάλι εξίσου πολλούς, αν όχι περισσότερους οινόφιλους, που το άσβεστο πάθος τους για το κρασί δεν θα τους κρατήσει μακριά από την αγαπημένη τους οινική έκθεση.

Η είσοδος της έκθεσης γίνεται, όπως πάντα, από τη μεγάλη, κεντρική πόρτα του Ζαππείου. Στην υποδοχή, οι επισκέπτες προμηθεύονται το εισιτήριό τους, που δίνει το δικαίωμα να επισκεφθούν τα Διονύσια όσες φορές επιθυμούν, το αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας και το λεπτομερή κατάλογο της έκθεσης, ο οποίος περιλαμβάνει αναλυτικά όλους τους εκθέτες και τα κρασιά της έκθεσης. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.