Πραγματοποιήθηκε το 3ο Συμπόσιο “Package & Label Design”

Με κεντρικό θέμα το “Made in Greece”  πραγματοποιήθηκε το 3ο Συμπόσιο “Package & Label Design
στις 9 Μαρτίου 2013, στο εκθεσιακό κέντρο της Helexpo, κατά τη διάρκεια της έκθεσης Detrop-Oenos, στη Θεσσαλονίκη.

image008Η συσκευασία και η ετικέτα ήταν οι επίσημες πρωταγωνίστριες του Συμποσίου οι οποίες τιμήθηκαν και αναδείχτηκαν από όλους τους ομιλητές. Με κύριο μότο την εξωστρέφεια τα ελληνικά προϊόντα με την κατάλληλη συσκευασία και ετικέτα αλλά κυρίως με την απαράμμιλη ποιότητά τους, πρωταγωνιστούν στις αγορές του κόσμου.
Επάξια έχουν κερδίσει τη θέση τους στα ράφια και ήδη το “Made in Greece”  επιστρέφει δυναμικά.
Όλοι οι ομιλητές προσέγγισαν το θέμα με σοβαρότητα και προσοχή, προβάλλοντας προϊόντα πετυχημένων συσκευασιών και ετικετών.
Ανατροπή και όλα αλλάζουν ήταν και παραμένει το στίγμα του Συμποσίου.

 

image006Κατά τη διάρκεια της όλης εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και η βράβευση των νικητών του 2ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ετικέτας “Gold Label Awards 2013”.
Ο διαγωνισμός, ο οποίος εμπλουτίστηκε και με νέες κατηγορίες προϊόντων, κρίνεται ιδιαίτερα επιτυχής και με αυξημένες τις συμμετοχές.
Οι ετικέτες οι οποίες διαγωνίστηκαν ήταν όλες τους αξιόλογες.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, στη φαντασία και τη δημιουργικότητα των δημιουργών τους, στους παραγωγούς οι οποίοι πιστεύουν και επενδύουν στην ετικέτα και τέλος οι ετικετοποιοί οι οποίοι με μεράκι και τέχνογνωσια αγκαλιάζουν το προϊόν και δημιουργούν branding.image004Το περιοδικό συσκευασίας All Pack Hellas, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στο Διαγωνισμό, τους φορείς και Συνδέσμους, τη Helexpo, τα έντυπα και τις εφημερίδες, και τέλος την εταιρεία Χ. Αθανασιάδης-Κ. ΚαλπακίδουΟ.Ε – ROBOVISION, η οποία ήταν επίσημος χορηγός των εκδηλώσεων.

Ήδη το περιοδικό All Pack Hellas, έχοντας ώς οδηγό την εμπειρία των μέχρι τώρα διοργανώσεων, προετοιμάζει το 4ο Συμπόσιο “Package & Label Design” και τον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ετικέτας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.