Η Λουξ σε αποστολή για 50.000 γεύματα αγάπης

Την απόφαση της εταιρίας Λουξ Μαρλαφέκας να στηρίξει το φιλανθρωπικό έργο της «Αποστολής» παρουσίασε ο Διευθυντής Μάρκετινγκ της εταιρίας Πλάτων Μαρλαφέκας στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο σε συνάντηση που είχαν στο γραφείο του στην Αρχιεπισκοπή.

Ο κ.Μαρλαφέκας επεσήμανε στον Μακαριώτατο ότι η εταιρία Λουξ διαπιστώνοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική οικογένεια λόγω της κρίσης θα στηρίξει το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της «Αποστολής».

Παράλληλα η Λουξ θα επιχειρήσει να κινητοποιήσει την ελληνική κοινωνία σε μια προσπάθεια αλληλεγγύης με διαφημιστική καμπάνια στα προϊόντα της με τον τίτλο «Η Λουξ σε αποστολή»
 
Ο κ.Πλάτων Μαρλαφέκας χαρακτήρισε σημαντικό τον καθημερινό ανιδιοτελή αγώνα της «Αποστολής» προκειμένου όπως είπε: “Κανένας συνάνθρωπος μας να μην βρεθεί χωρίς φαγητό, στέγη, γιατρό και φάρμακα.” Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, πρόσθεσε, γιατί μέσα από τη συνεργασία με την «Αποστολή» θα διανεμηθούν με τη δική μας συμβολή 50.000 γεύματα αγάπης στηρίζοντας αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια και ανταποδίδοντας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.