Χριστουγεννιάτικες κάρτες από τη ΖΩΣΠ

Η ΖΩΣΠ δημιουργήθηκε στην Ελλάδα από ανάπηρους ζωγράφους, μέλη της “Διεθνούς Ένωσης Καλλιτεχνών που ζωγραφίζουν με το Στόμα και το Πόδι”.
Η Ένωση αυτή δημιουργήθηκε και ανήκει αποκλειστικά σε άτομα με σοβαρή αναπηρία που δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα χέρια τους και έχουν μάθει να κρατούν το πινέλο με το στόμα ή το πόδι. Η δημιουργία της έδωσε στα μέλη της τη δυνατότητα να είναι οικονομικά ανεξάρτητα και να κερδίζουν τη ζωή τους από τις πωλήσεις των έργων τους, που έχουν αναπαραχθεί σε κάρτες και ημερολόγια.
"Στις δραστηριότητες της Ένωσής μας περιλαμβάνεται ακόμα η… προβολή του έργου των μελών μας, αλλά και η διεύρυνσή της, παρέχοντας ηθική και υλική υποστήριξη σε άτομα με παρόμοια σωματικά προβλήματα και ενθαρρύνοντάς τα να αναπτύξουν το ταλέντο τους ώστε να φτάσουν σε αξιόλογο καλλιτεχνικό επίπεδο.Η δουλειά μας, σας προσφέρεται κατ’ αποκλειστικότητα σαν ένα προϊόν με αναγνωρισμένη καλλιτεχνική αξία, σε προσιτή τιμή. Αγοράζοντας τις κάρτες μας, στηρίζετε τον αγώνα μας για δημιουργία και αυτοσυντήρηση και επιβραβεύετε την προσπάθεια μας να βγούμε από το περιθώριο της ζωής."

Έτσι κάθε χρόνο τέτοια εποχή, προσφέρουν τις χριστουγεννιάτικες κάρτες τους που είναι στο σύνολο τους πίνακες με χριστουγεννιάτικα θέματα που έχουν ζωγραφίσει μόνοι τους.Συνήθως στέλνουν τις κάρτες τους σε όλη την Ελλάδα με έναν φάκελο ο οποίος περιέχει και ένα δελτίο ταχυπληρωμής με το οποίο μπορείτε να τις πληρώσετε ή να στείλετε τον φάκελο πίσω δωρεάν σε περίπτωση που δεν ενδιαφέρεστε.

Αν θέλετε να αρχίσετε να λαμβάνετε τις κάρτες τους, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους Γραφεία της Ενώσεως:
Κ. Λουκάρεως 31, Αθήνα 114 75, Τηλ.: 210 6452947, Fax: 210 6457898
(στους αριθμούς αυτούς μπορεί όποιος επιθυμεί να παραγγείλει τις κάρτες, το ημερολόγιο και τα άλλα προϊόντα των αναπήρων Καλλιτεχνών)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Χάρισέ το ! »

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.