Απάντηση της Τζένη Μπαλατσινού περί μισθοδοσίας Λ.Λαυρεντιάδη

Οργισμένη είναι η απάντηση της Τζένης Μπαλατσινού η οποία μέσω του δικηγόρου της διαψεύδει τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να λαμβάνει μισθό ύψους 25.000 ευρώ από τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη.

Η Τζένη Μπαλατσινού ήταν ιδιοκτήτρια της εταιρείας Beautyworks που πωλήθηκε στην Alapis του κ. Λαυρεντιάδη. Μετά την συναλλαγή που έγινε το 2009 έναντι 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, η πρώην ιδιοκτήτρια παρέμεινε στην θέση της γενικής Διευθύντριας. Στο διαδίκτυο ωστόσο τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε η φήμη πως η κυρία Μπαλατσινού στην θέση αυτή λάμβανε μισθό 25.000 ευρώ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο συνεργάτης του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη, Κωνσταντίνος Μπαλλής την περασμένη Παρασκευή προσερχόμενος στην ανακρίτρια για κατάθεση αποκάλυψε ότι η Τζένη Μπαλατσινού είχε συμφωνήσει με τον Λαυρέντη Λαυρεντιάδη ότι μετά την πώληση της εταιρίας της θα εξακολουθούσε να διαχειρίζεται την εταιρία ως γενική διευθύντρια κάνοντας τις επαφές με τους πελάτες, τους προμηθευτές, το προσωπικό κτλ με μηνιαιο μισθό ύψους 25.000 ευρώ.

Η απάντηση της Τζένης Μπαλατσινού έχει ως εξής:

«Τις τελευταίες ημέρες έχει δρομολογηθεί εκστρατεία κατασυκοφάντησης και σπίλωσης του ονόματός μου, κυρίως μέσω του διαδικτύου, εμφανίζοντάς με ως δήθεν εμπλεκόμενη στην υπόθεση Λαυρεντιάδη και, λίγες ημέρες αργότερα, ως δήθεν αμειβόμενη με αστρονομικούς μισθούς.

Η μόνη αλήθεια είναι ότι το 2009 επώλησα στον όμιλο ALAPIS την επιχείρηση εμπορίας καλλυντικών με τον διακριτικό τίτλο BEAUTYWORKS, την οποία είχα δημιουργήσει και λειτουργούσα με επιτυχία επί δεκαετία.  Χάριν της σχετικής εμπειρίας μου και των επιχειρηματικών επαφών μου με τους προμηθευτές οίκους του εξωτερικού, μετά την πώληση μού προσφέρθηκε και ανέλαβα τη θέση της Γενικής Διευθύντριας της εταιρείας με μηνιαίο μισθό 6.000 € (και -δυστυχώς για εμένα!- όχι 25.000 €, όπως φημολογήθηκε).  Πέραν της καθημερινής εποπτείας της εμπορικής δραστηριότητας της BEAUTYWORKS δεν είχα ούτε συμμετοχή στο μετοχικό σχήμα ή στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας ούτε κάποια εμπλοκή στις επιχειρηματικές και οικονομικές  κινήσεις της εταιρείας ή των μετόχων της ούτε καν λόγο για την κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών της. Αλλά ούτε και δικαίωμα υπογραφής.

Ως εκ τούτου, προειδοποιώ όποιον επιχειρήσει να με συνδέσει, για σκανδαλοθηρικούς ή άλλους ιδιοτελείς σκοπούς, με την υπόθεση Λαυρεντιάδη ή να διαδώσει ψευδείς φήμες για δήθεν αστρονομικές αμοιβές ή ό,τι άλλο τυχόν εφεύρει, ότι θα λάβω άμεσα κάθε νόμιμο μέτρο για την προστασία της υπόληψης και της προσωπικότητάς μου, την ανόρθωση κάθε ζημίας μου και την παραδειγματική τιμωρία του».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.