Διαμαρτυρία για την συγχώνευση-κατάργηση του Κέντρου Υγείας Πάρου.

Ανακοίνωση της 1ης Πράσινης Εθελοντικής Ομάδας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αττικής – Γαλάτσι.
Για τη συγχώνευση-κατάργηση  του Κέντρου Υγείας Πάρου.

Η μνημονιακή πολιτική της συγκυβέρνησης, πολιτική υποτέλειας, εξαθλίωσης του λαού των ΑμεΑ, των Ευπαθών  Ομάδων και της παράδοσης της χώρας μας ως φτηνού αγαθού, στη Μέρκελ και τους εταίρους της, δεν μπορούσε να αφήσει ανέγγιχτους τους θεσμούς και τους φορείς, της υγείας των νησιών μας, που με μακροχρόνιους και σκληρούς αγώνες δημιούργησε ο λαός της Πάρου και όχι μόνο. 

Το Κέντρο υγείας της Πάρου, με την συμβολή των ντόπιων γιατρών και του λαού της, ήταν ένα δημιούργημα αγώνων και πάγιο αίτημα των παριανών από το ...1897.
Αφού σκόπιμα το άφησαν μαραζιάρικο, καθαρά για προσωπικά συμφέροντα και καλά πήραν με τόσα δις και αεροπλάνο νοσοκομειακό, αερομεταφοράς, αντί να κάνουν το κέντρο υγείας νοσοκομείο. Γιατί αυτοί γνώριζαν χρόνια τώρα όλοι τους, τι θα συμβεί στην ΄΄ ΕΛΛΑΔΑ ΄΄ από τους ξεπουλημένους και Τ΄αφεντικά τους !!!
Ώστε ο λαός της Παροικίας και όλων των χωριών, ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΟΥ και να φοβούνται τον ΘΑΝΑΤΟ, χειμώνα καλοκαίρι. Τώρα έρχονται να το συγχωνεύσουν, στην πραγματικότητα να το καταργήσουν. Διαγράφουν τις ιδιαιτερότητες των νησιωτικών περιοχών, αναγνωρισμένες απ' το Σύνταγμα, έχουν ήδη υποβαθμίσει το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών  υγείας και προχωρούν στην κατάργηση, ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΥΠΟΤΥΠΩΔΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ !!!

ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ, ΜΙΑ ΠΛΗΡΗ, ΜΟΝΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ !!! ΩΣΤΕ Ο ΠΑΡΙΑΝΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ Κ ΡΘΕΙ ΚΑΡΑΒΙ, Η ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ… 

Ένας δρόμος υπάρχει για να ανακοπεί, αυτή η καταστροφική πολιτική, ο Αγώνας του Λαού, των φορέων του, των εργαζόμενων στον τομέα της Υγείας, στο κέντρο ΑμεΑΙ, των ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και των φίλων της Παροικίας, της Νάουσας, των χωριών και της Αντιπάρου.

Γι αυτό και ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ στο πλευρό της Επιτροπής Αγώνα για τη σωτηρία του ΄΄ ΚΕΝΤΡΟΥ πού σήμερα 11/02/2013 όλη η ΠΑΡΟΣ και η ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ από τις 10.00 το πρωί, βρίσκεται έξω από το υπουργείο ΥΓΕΙΑΣ !!! Και ΒΕΒΑΙΑ συνυπογράφουμε τα ψηφίσματα διαμαρτυρίας και θα είμαστε μπροστάρηδες στο τίμιο αγώνα όλων, των συμπατριωτών μας !!! Nα σημειωθεί, ότι σε όλα τα Νησιά μας και όχι μόνο, ήδη ανοίγουν "ΚΕΑΔΕΣ" ....

 

ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΑΓΑΠΗ Κ ΕΚΤΙΜΗΣΗ,  ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΟΛΩΝ από την Εθελοντική Ομάδα Γαλατσίου. 

Ελευθέριος Φραγκίσκος Κουνάνης

Συντ. Μηχανικός, εργαστηριακός Καθηγητής Παιδαγωγός, ΑμεΑ

Μέλος της Θεματικής Ομάδας ΑμεΑ των ΄΄ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ – ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΄΄

Μέλος του πανελληνίου συλλόγου κινητικής δυσκολίας ΠΑΣΥΠΚΑ.

ΙΔΡΥΤΗΣ κ υπευθ. Της πρώτης πράσινης ελληνικής εθελοντικής ομάδας αλληλεγγύης και ενημέρωσης δικαιωμάτων ΑμεΑ και ευπαθών – ομάδων. Αττικής – Γαλάτσι

Πρ. Αντιπρόεδρος του 2ου - ξενώνα, Σκαραμαγκά,  ΑμεΑ και τρίτης ηλικίας.

Μέλος της επιτροπής κατά των κεραιών του θανάτου, ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.

Ιδρυτής και ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ σε 8 κέντρα απασχόλησης και επαγγελματικής κατάρτισης ΑμεΑ και ενός κέντρου αιμοκάθαρσης. Πρώην πρόεδρος σε Αττική – Γαλάτσι και Νάουσα Πάρου Κυκλάδων, Κέντρων ημερήσιας φροντίδας και απασχόλησης ΑμεΑ.

Πρ. Μέλος και υπεύθυνος πολιτιστικών και της πρώτης εφημερίδας της πανελλήνιας ομοσπονδίας συλλόγων, Γονέων, κηδεμόνων και φίλων ΑμεΑ, ΄΄ ΠΟΣΓΚΑΜΕΑ ΄΄.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.