Το METAXA ταξίδεψε στην Ευρώπη

Τη χορηγική του υποστήριξη στο Sympossio Greek Gourmet Touring προσέφερε το METAXA, συμμετέχοντας σε ένα πρωτοποριακό διαδραστικό ταξίδι στην ελληνική μαγειρική τέχνη και τη γαστρονομία, που έλαβε χώρα στις σημαντικότερες εξαγωγικές αγορές του αγαπημένου ελληνικού ποτού.

Με τη συμμετοχή του στο Sympossio Greek Gourmet Touring, το METAXA μετέφερε νοερά περισσότερους από 700 επαγγελματίες του τουρισμού και εκπροσώπους των διεθνών Μ.Μ.Ε. σε μια Ελλάδα ζωντανή, παραγωγική και γευστική, όπου το εξαιρετικό υπάρχει, ζει και προοδεύει. Οι επισκέπτες της διοργάνωσης είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στα μυστικά ενός από τα πλέον χαρακτηριστικά ποτά της χώρας μας και να το απολαύσουν ως συνοδεία γεύσεων της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του φετινού Sympossio Greek Gourmet Touring, που πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά από τον Όμιλο Aldemar με την υποστήριξη του Ε.Ο.Τ. και τη συμμετοχή σημαντικών εκπροσώπων της τουριστικής βιομηχανίας και ελληνικών προϊόντων, το METAXA βρέθηκε σε 14 πόλεις της Μεγάλης Βρετανίας, της Γερμανίας, της Ελβετίας, της Αυστρίας, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Βελγίου. Εκεί, με όχημα το γαστρονομικό πολιτισμό και τα τοπικά μας προϊόντα, συνέβαλε στο να επανασυστήσουμε την Ελλάδα σε ανθρώπους-κλειδιά για την προσέλκυση στη χώρα μας γαστρονομικού τουρισμού.

Το METAXA δε θα μπορούσε να απουσιάζει από μία τέτοια πρωτοβουλία, που, προωθώντας την Ελλάδα, τα προϊόντα της και τις μοναδικές της γεύσεις, έχει ως στόχο να δημιουργήσει θετική εικόνα για τη χώρα και -κυρίως- βιώσιμες ευκαιρίες στον τουρισμό. Άλλωστε, η εξωστρέφεια ήταν ανέκαθεν αναπόσπαστο κομμάτι του DNA του METAXA, που έχει εδώ και χρόνια κερδίσει μια θέση στις καρδιές των απανταχού καταναλωτών, αποτελώντας άξιο πρεσβευτή της Ελλάδας στο εξωτερικό. Ιδιαίτερα φέτος, που το Sympossio έδωσε μεγαλύτερη βαρύτητα στην ιστορικότητα της σύγχρονης ελληνικής γαστρονομίας , η υποστήριξη της εν λόγω πρωτοβουλίας ταίριαζε περισσότερο από ποτέ στο προφίλ του METAXA, καθώς η πίστη στις ρίζες και η παράδοση αποτελούν βασικό «συστατικό» του προϊόντος.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.