Πέτρος Τατσόπουλος - Bουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, συγγραφέας

Τον είδαμε να ωρύεται, να χτυπάει τη γροθιά του στο τραπέζι και όποιον πάρει ο χάρος, να χτυπά εν εξάλλω το χέρι του συνομιλητή του Στέλιου Σταυρίδη της Δράσης, να αποκαλεί διαδικτυακά τον Στέφανο Χίο «σκατοσακούλα» και εσχάτως να απαντά με σεξιστικό τρόπο στην αμφισβήτηση του ανδρισμού του από τη Χρυσή Αυγή με την πασίγνωστη δήλωση περί ερωτικής συνεύρεσής του με τη «μισή Αθήνα».

Τον έκριναν και τον κατέκριναν, τον στηλίτευσαν, τον έβρισαν, τον απειλούν και τον τρολάρουν. Το μεγαλύτερο «σφάλμα» του, όμως, τελικά είναι ότι όσο περνάει ο καιρός υποκύπτει άκριτα και θαρρείς χωρίς καθόλου επίγνωση, στη μόδα των καιρών, στην απενοχοποιημένη πλέον εξωτερίκευση της παθογένειας της ελληνικής κοινωνίας: τη σύγχυση των εννοιών. Γιατί άλλο παρορμητικός και άλλο αυθόρμητος, άλλο εριστικός και άλλο ετοιμόλογος, άλλο θαρραλέος και άλλο «μαγκίτης».

«Η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να εξαφανιστεί αν τηρήσουμε απαρέγκλιτα το σαβουάρ βιβρ» δήλωσε πρόσφατα. Ούτε, όμως, όταν ανταποδίδεις τα του Καίσαρος τω Καίσαρι και συναγωνίζεσαι το επίπεδο των αντιπάλων σου θέτεις σοβαρή υποψηφιότητα για να τους αποδυναμώσεις.  (ΤΟ ΒΗΜΑ – Μαριλένα Αστραπέλλου)

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.