1ο Διεθνές συνέδριο Ελληνικής Στέβιας


Η Ελληνική Ένωση Στέβιας (GRAST), το Επιμελητήριο Μαγνησίας και η εταιρεία Sweetfitness Ltd. με χαρά διοργανώνουν το “1ο Διεθνές Συνέδριο για την Ελληνική Στέβια”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί
1-3 Μαρτίου 2013 στον Βόλο Μαγνησίας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.


Στόχοι του Συνεδρίου, που θα τύχει ευρύτατης προβολής από έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ παγκόσμιας εμβέλειας, είναι να γίνουν ευρύτερα γνωστές:

οι μέθοδοι καλλιέργειας του φυτού Στέβια και της περαιτέρω επεξεργασίας του, ως πρώτης ύλης για την παρασκευή άλλων προϊόντων,
• η γνωστοποίηση την ευεργετικών ιδιοτήτων της Στέβιας στους καταναλωτές, ώστε να ενταχθεί στο καθημερινό διατροφικό τους πρόγραμμα,
• οι επιχειρηματικές προοπτικές τόσο για τους αγρότες, στα πλαίσια αναδιάρθρωσης των καλλιεργειών τους, όσο και για την Ελλάδα, ως εναλλακτική καλλιέργεια και επιχειρηματικό μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης, η οποία, αξιοποιώντας την υπάρχουσα τεχνογνωσία, έχει την δυνατότητα να καταστεί πρωτοπόρος διεθνώς στην καλλιέργεια ποιοτικής Στέβιας.

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν εταιρείες, που ήδη δραστηριοποιούνται με έτοιμα προϊόντα Στέβιας, το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, επιστήμονες διεθνούς κύρους, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις σχετικές επιστημονικές τους εργασίες, επαγγελματικοί φορείς και κλαδικές ενώσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε συνεργασία με την Πανευρωπαϊκή Ένωση Στέβιας (EUSTAS) και ξένοι προσκεκλημένοι, μέσω των οποίων θα επιδιωχθεί η σύναψη επιχειρηματικών συμφωνιών με Έλληνες επιχειρηματίες.

Το πρόγραμμα για τους Έλληνες και ξένους συνέδρους, παρατηρητές και δημοσιογράφους, περιλαμβάνει, εκτός από το πλήρες επιμορφωτικό πρόγραμμα των εργασιών του Συνεδρίου, την ξενάγησή τους σε τοπικές καλλιέργειες Στέβια και σε αξιοθέατα της ευρύτερης περιοχής.

Το 1ο Διεθνές Συνέδριο Ελληνικής Στέβιας είναι μια σημαντική ευκαιρία για να συνδέσετε τη δράση σας με τις νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, που φέρνει για το τόπο μας.

Για την επιτυχία του Συνεδρίου κρίνεται, όμως, απαραίτητη η ευγενική σας χορηγία.

Τα επίπεδα των χορηγιών είναι τα ακόλουθα:

• Συνδιοργανωτής 25.000 €, • Χρυσός χορηγός 15.000 €, • Χορηγός 10.000 €, • Υποστηρικτής 5.000 € και • Χορηγός επικοινωνίας (ειδική συμφωνία με ΜΜΕ).
Αναλυτικά οι παροχές των χορηγών θα ανακοινωθούν με τη διευθέτηση του χώρου και των τεχνικών προδιαγραφών του συνεδρίου.

Ελληνική Ένωση Στέβιας, Κρόκιο Μαγνησίας, 38500, Ελλάδα, 2421024760-1, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.