4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολογίας Ζωικής Παραγωγής

Το 4o Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολογίας Ζωικής Παραγωγής θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη στις 8 Φεβρουαρίου του 2013 στην αίθουσα Α του Συνεδριακού Κέντρου Ν. Γερμανός, στο Εκθεσιακό Κέντρο ΗΕLEXPO Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 8ης ZOOTECHNIA,

"Προσκαλούμε όσους συναδέλφους του αντικειμένου των Γεωτεχνικών επιστημών, των Βιολογικών επιστημών και των Επιστημών Υγείας, όπως και παραγωγούς στον κλάδο της Ζωικής Παραγωγής ή καταναλωτές από την Ήπειρο επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία του Συνεδρίου τηλ. 2310791316 ή με τη γραμματεία του Τμήματος Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Ηπείρου στην Άρτα, τηλ. 2681050200 για να τους αποσταλούν οι επισυναπτόμενες φόρμες των προσκλήσεων". 

Το συνέδριο είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Υπουργείου Μακεδονίας - Θράκης και θα αναπτυχθούν στις τέσσερις συνεδρίες του, θέματα Εκτροφής Παραγωγικών ζώων, Υγείας Αγροτικών Ζώων, Τροφίμων Ζωικής Παραγωγής, Διατροφής και Τεχνολογίας Ζωοτροφών, όπως και Φυσιολογίας, Αναπαραγωγής και Γενετικής Βελτίωσης.
Η κήρυξη της έναρξης του Συνεδρίου θα γίνει από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Υπουργό κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη.  

 Το Συνέδριο διοργανώνεται από τα τέσσερα Τμήματα Ζωικής Παραγωγής των ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου και Λάρισας αποτελεί συνέχεια των τριών προηγούμενων συνεδρίων, που διοργανώθηκαν με επιτυχία, το πρώτο στην Άρτα (2006), το δεύτερο στη Λάρισα (2008) και το τρίτο στη Θεσσαλονίκη (2011) από τα Τμήματα Ζωικής Παραγωγής των αντίστοιχων Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΤΕΙ).

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.