2ο ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΟ ΕΞΑΓΩΓΙΚΟ ΣΥΜΠΟΣΙΟ: «Προωθώντας Ελληνικά προϊόντα στην ρωσική αγορά»

Το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο αναγγέλλει την διοργάνωση του 2ου Ελληνορωσικού Εξαγωγικού Συμποσίου : «Προωθώντας Ελληνικά προϊόντα στην ρωσική αγορά» στην Αθήνα, την περίοδο 3 - 4 Απριλίου 2013.

Πρόκειται για ένα Συμπόσιο που αποτελεί σημαντικό σημείο συνάντησης για τις εξωστρεφείς επιχειρήσεις της ελληνικής οικονομίας και παράλληλα γόνιμο έδαφος για την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στη Ρωσική αγορά.
Δεδομένου των υπαρχουσών ευκαιριών διείσδυσης στη Ρωσική αγορά, το 2ο Ελληνορωσικό Εξαγωγικό Συμπόσιο εντάσσει πέρα από τους κλάδους  των τροφίμων και των ποτών,  τους δυναμικούς κλάδους των ενδυμάτων και των υποδημάτων, διευρύνοντας τους τομείς της ελληνορωσικής επιχειρηματικής συνεργασίας.

Το συμπόσιο θα φιλοξενήσει μια σημαντική ρωσική αποστολή δυνητικών συνεργατών - buyers, η οποία θα απαριθμήσει τις ιδιαιτερότητες της ρωσικής αγοράς και θα προβεί σε προκαθορισμένες επιχειρηματικές συναντήσεις διερευνώντας  τη δυνατότητα συνεργασίας με τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Για διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 210 69 81 127 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.