Ψηφίστε για το αγαπημένο σας λογότυπο Doodle 4 Google

Από τις 15 Απριλίου έως τις 7 Μαΐου, οι χρήστες μπορούν να ψηφίσουν online το αγαπημένο τους doodle.

Μετά από την υποβολή 8.200 συμμετοχών από 2.234 σχολεία από όλη την Ελλάδα, ο διαγωνισμός Doodle 4 Google μπαίνει στη δεύτερη φάση του και καλεί όλους μας να επιλέξουμε το αγαπημένο μας doodle, με θέμα «η Ελλάδα μου».

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 26 Φεβρουαρίου 2013 και η υποβολή των doodles έληξε στις 29 Μαρτίου, ενώ συγκεντρώθηκαν 8.200 ζωγραφιές παιδιών από 2.234 σχολεία από όλη την Ελλάδα οι οποίες χωρίστηκαν ανά ηλικιακές ομάδες για την αξιολόγησή τους. Στη συνέχεια, μια επιλεγμένη ομάδα κριτών, διάσημοι εικονογράφοι, συγγραφείς, διευθυντές μουσείων και ηθοποιοί ανέδειξαν τους 60 επιλαχόντες, 15 από κάθε ηλικιακή ομάδα.

H Google ανάρτησε αυτές τις 60 ζωγραφιές στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.google.gr/doodle4google/vote.html και καλεί όλους να ψηφίσουν online τα αγαπημένα τους doodles.

Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από 15 Απριλίου έως τις 7 Μαΐου 2013 και κάθε επισκέπτης της ιστοσελίδας θα έχει δικαίωμα να ψηφίσει ένα doodle από κάθε κατηγορία/ηλικιακή ομάδα. Με βάση τα αποτελέσματα της online ψηφοφορίας θα αναδειχθούν οι 4 εθνικοί φιναλίστ, ένας από κάθε ομάδα.

Ο νικητής του διαγωνισμού θα είναι ένας από τους τέσσερις εθνικούς φιναλίστ και θα επιλεγεί από την Google. Το όνομα του νικητή θα ανακοινωθεί κατά την τελετή απονομής των βραβείων τη Δευτέρα 13 Μαΐου 2013 και το νικητήριο doodle θα εμφανιστεί στην αρχική σελίδα της Google (www.google.gr) στις 14 Μαΐου 2013.

Ο μικρός καλλιτέχνης που θα κερδίσει το διαγωνισμό, θα κερδίσει επίσης ένα Chromebook, ένα Wacom tablet για digital art/drawing, μία μπλούζα με το doodle που έχει σχεδιάσει και ένα ταξίδι στην Αθήνα για να παρακολουθήσει την τελετή ανακοίνωσης του τελικού νικητή, στις 13 Μαΐου 2013. Οι φιναλίστ και τα σχολεία τους θα κερδίσουν πλούσια δώρα για να ανακαλύψουν τον κόσμο της τεχνολογίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που η Google φέρνει το διαγωνισμό Doodle 4 Google στην Ελλάδα, μέσω του οποίου οι μαθητές της χώρας σχεδιάζουν το δικό τους doodle και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

1 σχόλιο

 • δημοσιεύθηκε από greece-slim Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2017 Σύνδεσμος σχολίου
  greece-slim

  Το υπερβολικό βάρος είναι ένα σοβαρό πρόβλημα και με την πάροδο του χρόνου μπορεί να οδηγήσει σε μια σειρά από επιπλοκές όπως καρδιαγγειακή νόσο, διαβήτη, φλεβίτιδα, στειρότητα ακόμη και καρκίνο. Μια δίαιτα μπορεί να βοηθήσει, αλλά οι άνθρωποι δεν είναι πάντα σε θέση να προσχωρήσουν σε αυτήν. Γι'αυτό δοκιμάστε το Fito Spray, το οποίο είναι διαθέσιμο στο Διαδίκτυο. Το προϊόν αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε την πείνα, και ως εκ τούτου τα κιλά θα εξαφανίζονται μπροστά στα μάτια σας.
  Το Fito είναι ένα νέο προϊόν για την απώλεια βάρους, που σας επιτρέπει να χάσετε βάρος με λίγη προσπάθεια. Η χρήση αυτού του σπρέι είναι εύκολη - απλά πατήστε το δοσομετρητή μερικές φορές για να υγρανθεί το στόμα σας. Σύντομα η πείνα εξαφανίζεται, το στόμα σας θα είναι αναζωογονημένο και θα αισθάνεστε γεμάτοι δύναμη και ενέργεια.
  ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΕΊΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΉ ΠΗΓΉ ΈΜΠΝΕΥΣΗΣ:
  Το Fito-Spray έρχεται σε ένα γυάλινο δοχείο που περιέχει ένα υγρό με φυσικά συστατικά. Είναι χρήσιμο για τους ανθρώπους που:
  Δεν μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό των κέικ, στις βάφλες και τα γλυκά,
  Θέλουν να χάσουν βάρος πιο γρήγορα, αλλά δεν έχουν καταφέρει να το κάνουν,
  Δεν θέλουν να κάνουν κουραστικές ασκήσεις,
  Δεν μπορούν να συλλάβουν λόγω υπερβολικού βάρους,
  Έχουν δοκιμάσει μια σειρά από φάρμακα για να χάσουν βάρος, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

  διαβάστε περισσότερα:
  http://greece-slim.info/macho-man

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.