Ο Δήμος Παλλήνης αναζητά παραγωγούς για διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες

Σε συνέχεια των δράσεων με θέμα τη διανομή αγροτικών προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες, ο Δήμος Παλλήνης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί παραγωγούς και προμηθευτές αγροτικών προϊόντων να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και να υποβάλλουν τις προσφορές τους στην ιστοσελίδα που έχει διαμορφώσει ο Δήμος Παλλήνης -ειδικά για την δράση- με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο των πολιτών όσο και των παραγωγών.

Υπενθυμίζεται ότι είχε προηγηθεί η διανομή πλήθος αγροτικών προϊόντων, από τον συγκεκριμένο Δήμο, την προηγούμενη Κυριακή με απόλυτη επιτυχία.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Στην ιστοσελίδα www.marketpallinis.gr μέχρι την Κυριακή 28/10/2012 θα μπορούν οι παραγωγοί να δημιουργήσουν λογαριασμό και να καταχωρήσουν την προσφορά τους τιμή, ποσότητα, διαθεσιμότητα, χαρακτηριστικά προϊόντος αλλά και να δουν τις προσφορές άλλων προμηθευτών.

Ο Δήμος Παλλήνης μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος προσφορών θα επιλέξει τις συμφερότερες προσφορές για τους καταναλωτές με σκοπό να προγραμματίσει μια δράση μαζικής διανομής στα μέσα Νοεμβρίου.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει δυνατότητα ηλεκτρονικής καταχώρησης, οι προσφορές μπορούν να αποσταλούν με FAX στο 210 6612965».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.