Δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής σε παιδιά απόρων οικογενειών

Στο πλαίσιο της ελεύθερης πρόσβασης  των παιδιών στην Τέχνη από ιδιαίτερες κοινωνικές ομάδες  με εμφανή την καλλιτεχνική έφεση, τα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων προσκαλούν μέσω της Διεύθυνσης των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας, ένα έως δύο (1 έως 2) παιδιά από κάθε σχολείο, ηλικίας 6-12 ετών, προκειμένου να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα ζωγραφικής από 1/2/2013 έως 31/5/2013.

Tα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας τους (από το 1999) υποδέχονται με ευαισθησία και ειδική μέριμνα μικρούς και μεγάλους συμπολίτες μας, με καλλιτεχνικές δεξιότητες και επιθυμίες, που προέρχονται από πολύτεκνες οικογένειες, από ιδρύματα ψυχικών και σωματικών παθήσεων, από ορφανοτροφεία, από χώρους υποδοχής μεταναστών, από οικονομικά ασθενείς ομάδες κ.α.

Η παρακολούθηση των καλλιτεχνικών  μαθημάτων γίνεται καθημερινά τις  απογευματινές ώρες από Δευτέρα  έως Παρασκευή στα Εικαστικά  Εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων  στην πλατεία Λαού/Λαμία.
Πληροφορίες: 22310 66066, 6972899633                                                                                                                

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.    

Από  τη Διεύθυνση των Εικαστικών Εργαστηρίων

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.