Ο Όλγα Κεφαλογιάννη εξέπληξε του Άραβες

Λίγοι μήνες πέρασαν από την εκρηκτική εμφάνιση της Όλγας Κεφαλογιάννη στην Κωνσταντινούπολη, η οποία φορώντας ένα δαντελένιο αποκαλυπτικό μαύρο σατέν μπούστο,  έκανε όσους συνομίλησαν μαζί της εκείνη τη νύχτα να χάσουν τα λόγια τους.

Αυτή τη φορά η υπουργός Τουρισμού επισκέφθηκε τη Σαουδική Αραβία και κατάφερε να ξετρελάνει και τους Άραβες με την εμφάνισή της, καθώς επέλεξε να φορέσει μία… παραδοσιακή μπούργκα, μιας και βρέθηκε σε ένα κράτος που  η αμφίεση των γυναικών κρίνεται αυστηρά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, η κ. Κεφαλογιάννη παρουσίασε το σχέδιο δράσης για την ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου στη χώρα μας και τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που γίνονται στον τουριστικό κλάδο και την ελληνική οικονομία. Παράλληλα, παρουσίασε τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που προσφέρονται για τουριστικές επενδύσεις στην Ελλάδα. Επίσης, συζητήθηκε η ενίσχυση των διμερών σχέσεων στον τουριστικό τομέα και ειδικότερα η συνεργασία στον τομέα της παροχής τεχνογνωσίας, εκπαίδευσης και οργάνωσης εκδηλώσεων για την προβολή του Ελληνικού και Αραβικού πολιτισμού.

Τελικά η υπουργός κατάφερε να εντυπωσιάσει τον πρίγκιπα Σουλτάν Μπιν Σαλμάν Μπιν Αμπντούλ Αζίζ Αλ Σαούντ και το μνημόνιο κατανόησης μεταξύ Ελλάδας και Σαουδικής Αραβίας στον τουριστικό τομέα  υπεγράφη. Συμφωνήθηκε μάλιστα σε πρώτη φάση να πραγματοποιηθεί σε Αθήνα και Ριάντ κοινή πολιτιστική έκθεση.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.