Αυτή η πεσκανδρίτσα μπορεί να φέρει 50.000 νέες θέσεις εργασίας

Με πρωτότυπα διαφημιστικά μηνύματα για την καμπάνια για τη γαστρονομία στα πλαίσια της ενέργειας "Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού" προχωράει ο ΣΕΤΕ. Η ιδέα της καμπάνιας στηρίζεται στο γεγονός πως η ελληνική γαστρονομία είναι σε θέση να προσφέρει ποιοτική αναβάθμιση στο τουριστικό προϊόν της χώρας μας και ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Μεταξύ των βασικων μηνυμάτων της καμπάνιας είναι:

«Αυτή η πεσκανδρίτσα μπορεί να φέρει 50.000 νέες θέσεις εργασίας»
«Αυτή η αγκινάρα μπορεί να προσελκύσει 500.000 επιπλέον τουρίστες»
«Αυτός ο χαλβάς μπορεί να αυξήσει το ΑΕΠ κατά 1 δισ. ευρώ»

O ΣΕΤΕ έχει καλέσει εταιρείες – χορηγούς να στηρίξουν το έργο και να επενδύσουν σε μια πολύ μεγάλη αγορά που προσφέρει εξαιρετικές δυνατότητες ανάπτυξης.
Τελικός σκοπός, είναι τα επόμενα τρία με πέντε χρόνια να αποτελέσει η γαστρονομία έναν από τους τρεις κύριους λόγους για τους οποίους οι τουρίστες θα επιλέγουν τη χώρα μας ως τόπο διακοπών. Θα δημιουργηθεί ένα γαστρονομικό χαρτοφυλάκιο με: προϊόντα, εστιατόρια, ξενοδοχεία, μουσεία, διαδρομές, σημεία πώλησης, βιβλία, ταξιδιωτικούς, ξενοδοχειακούς και εστιατορικούς οδηγούς, επαγγελματικές εκδόσεις, Ιστορία & Παράδοση, Μουσεία & Εκδηλώσεις & Εκθέσεις, Φεστιβάλ, εστιατόρια τοπικής κουζίνας, μαθήματα κουζίνας, σημεία πώλησης μαγειρικής, τροφίμων & ποτών κ.α.

Η καμπάνια θα είναι στον αέρα έως τον Φεβρουάριο του 2013 αξιοποιώντας διαθέσιμα εργαλεία επικοινωνίας (print, online banners, newsletters, social media) σε συνεργασία με τους χορηγούς επικοινωνίας.

Η καμπάνια ανεύρεσης οικονομικών πόρων για την υλοποίηση του έργου υποστηρίζεται από τους partners του ΣΕΤΕ, Aegean Airlines και Eurobank.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.