ΠΑΝΤΕΡΗΣ

Ταξιδέψτε στη μαγεία παραδοσιακών αλλαντικών, φτιαγμένων με την τέχνη,
το μεράκι και την τεχνογνωσία της Aνατολής…


Από διαλεχτό κρέας αυστηρώς επιλεγμένο να πληρεί τις προϋποθέσεις για ποιοτικά,
μοναδικά φτιαγμένα αλλαντικά με γεύση που απογειώνει τις αισθήσεις…


Δια χειρός Οικογενείας Παντέρη…

 

ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

Τα αλλαντικά, οι σημερινοί εκλεκτοί μεζέδες, προέκυψαν από την ανάγκη των παλαιότερων γενιών να διατηρήσουν το κρέας για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Πριν την τεχνολογία, το μυαλό. Σε εποχές που το ψυγείο δεν υπήρχε ούτε σαν ιδέα, κάποιοι επινόησαν τρόπους όχι  μόνο να  συντηρήσουν το κρέας, αλλά και να το κάνουν αναπάντεχα νόστιμο. Μπαχαρικά, αρωματικά, καρυκεύματα και ειδικοί τρόποι παρασκευής επινοήθηκαν και επιστρατεύτηκαν για να παρατείνουν τη ζωή των πρώτων υλών. Σήμερα μια οικογένεια τιμά ακόμα τις παραδόσεις, δημιουργεί γεύσεις που μας εκπλήσσουν αναπάντεχα βασισμένες σε παλιές μυστικές συνταγές. Τα αλλαντικά της Οικογένειας Παντέρη παράγονται με τα πιο σύγχρονα μέσα, διατηρώντας όμως αναλλοίωτα το άρωμα και τη γεύση του αυθεντικού.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ …

Όταν έχεις μεγαλώσει στην καρδιά της Πόλης, δεν μπορεί να μη γίνεις μερακλής στις γεύσεις. Όταν γύρω σου ξετυλίγονται τόσες μαγικές συνταγές πώς να μην κάνεις το ταλέντο σου μεράκι, και το μεράκι… αυθεντία;    Έτσι κι ο Παναγιώτης Παντέρης, γεννημένος στην  Ίμβρο του προηγούμενου αιώνα, μυείται στα μυστικά της παραδοσιακής ανατολίτικης αλλαντοποιίας στα καλύτερα εργοστάσια της Κωνσταντινούπολης. Κατέχοντας τα μυστικά των παραδοσιακών αυθεντικών συνταγών των Ελλήνων της Πόλης, τα μεταφέρει στην Ελλάδα, όπου αρχικά ιδρύει μια μικρή αλλά σύγχρονη  για την εποχή της μονάδα αλλαντικών, μετουσιώνοντας την πείρα του σε τέχνη, παράγοντας  Πολίτικο Σουτζούκι και Παστουρμά, προϊόντα τα οποία ακόμη και σήμερα κάνουν την  εταιρία να ξεχωρίζει.

Αργότερα,  το μεράκι και η εμπειρία συναντά τις νέες ιδέες που η νεότερη γενιά των υιών  Παντέρη έχει να προσφέρει, διευρύνοντας τους ορίζοντες της εταιρίας και την παραγωγή της, με μια μεγαλύτερη ποικιλία αλλαντικών που καλύπτει τις διαφορετικές ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών. Σήμερα,  η αλλαντοποιεία της Οικογένειας Παντέρη αποτελεί μια σύγχρονη πρόταση για κορυφαίας ποιότητας αλλαντικά με υπογραφή και γεύση που θυμίζει κάτι από τα παλιά…

Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ …

Στην αλλαντοποιία της Οικογένειας Παντέρη δημιουργούμε με αγάπη, αγαπημένα αλλαντικά που υπερέχουν σε γεύση και ποιότητα. Στην οικογένειά μας, όμως,  μάθαμε πως η εμπιστοσύνη κερδίζεται με συνεχή προσπάθεια και, φυσικά, με προϋπόθεση την απόλυτη ασφάλεια και άριστη ποιότητα. Γι’ αυτό, σε εγκαταστάσεις που πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας και με τεχνολογία νεότερης γενεάς, προσπαθούμε καθημερινά να  κάνουμε πράξη την υπόσχεσή μας στον καταναλωτή: ποιοτικά αλλαντικά με αυθεντική γεύση. Με συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους, σε περιβάλλον με άριστες συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας, εφαρμόζοντας πιστοποιημένα σύγχρονα συστήματα διασφάλισης ποιότητας ISO 22000 & HACCP, και φυσικά επιλέγοντας πάντοτε τις καλύτερες πρώτες ύλες και τα πιο εκλεκτά κομμάτια κρέατος που θα αποδώσουν τα μέγιστα στη γεύση και την ποιότητα. Δεσμευόμαστε για κάθε κομμάτι αλλαντικού που φτάνει στο τραπέζι σας. Με αγάπη. Με φροντίδα. Η εταιρεία από τον Ιούνιο του 2011 ακολουθώντας την άνοδο-παγκοσμίως-των πωλήσεων τροφίμων που απευθύνονται στην μουσουλμανική κοινότητα, πιστοποιήθηκε ως παραγωγική εταιρεία HALAL αλλαντικών, η μοναδική στην Ελλάδα.

ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ …

Κάποιες από τις  μεγαλύτερες αλυσίδες supermarket και cash&carry εμπιστεύονται την ποιότητα και την αυθεντικότητα των αλλαντικών της Οικογένειας Παντέρη. Ακόμη πολλές επιχειρήσεις catering, μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και καταστήματα delicatessen επιλέγουν τα γνήσια, μοναδικά αλλαντικά Παντέρη. 

Πρόσθετες Πληροφορίες

 • Επωνυμία Εμπορική ΠΑΝΤΕΡΗ
 • Επωνυμία Νομική ΠΑΝΤΕΡΗ ΑΦΟΙ Ο.Ε.
 • Δραστηριότητα Βιομηχανία Αλλαντικών
 • Έτος ίδρυσης 1970
 • Μέλος Συνδέσμου /-ων Ε.Β.Ε.Α.- Σύνδεσμο Ελλήνων Εξαγωγέων
 • Οδός / αρ. Λ. Τατοϊου 300
 • Περιοχή Αχαρνές
 • Πόλη Αθήνα
 • Τ.Κ. 13671
 • Δήμος Αχαρνών
 • Νομός_ Αττικής
 • Περιφέρεια Αττικής
 • Τηλ. (κέντρο) 210 8071017
 • Τηλ. (άλλο) 210 8017727
 • Fax 210 8071320
 • Ιστότοπος www.paderis.gr
 • Προϊόντα Αλλαντικά, Σουτζούκι, Παστουρμάς, Σαλάμι Αέρος, Ζαμπόν Χοιρινό, Ζαμπόν Γαλοπούλας. Λουκάνικα Χωριάτικα, Μπέϊκον κ.α.