ΠΑΓΩΝΗΣ ΔΕΡΜΑΤΑΔΙΚΟ

Αυτό είναι που θέλουμε να αναδείξουμε και να προωθήσουμε.

IMG 5754-1Η φίρμα Παγώνης ειδικεύεται στην τέχνη της επεξεργασίας του δέρματος και δραστηριοποιείται στη Νάξο ήδη από το 1940. Η πρώτη γενιά της οικογένειας μαθαίνει τα μυστικά του δέρματος και της υποδηματοποιίας από τους θείους Ανδρέα και Μανώλη Διασίτρη, οι οποίοι διατηρούσαν εργαστήριο υποδημάτων στην Νάξο τον περασμένο αιώνα.

Το 1940 τα τρία αδέρφια της οικογένειας Παγώνη φτιάχνουν δικό τους εργαστήριο, καλύπτοντας την αγορά της Νάξου με χειροποίητα υποδήματα που το χαρακτηριστικό τους γνώρισμα ήταν τα πρωτοποριακά σχέδια και η απαράμιλλη ποιότητα.
Το 1950 η δραστηριότητα της οικογένειας μεταφέρεται στην Αθήνα όπου και δημιουργείται το σύγχρονο εργοστάσιο υποδημάτων και δερμάτινων ειδών με την επωνυμία Αφοί Κ.Παγώνη. Τα προϊόντα διατίθενται σε γνωστά καταστήματα των Αθηνών.
Το 1982 η φίρμα Παγώνη επανεμφανίζεται δυναμικά στη Νάξο, με εργαστήριο και δύο καταστήματα λιανικής πώλησης υποδημάτων και δερμάτινων ειδών. Η καινούργια αυτή σελίδα στην ιστορία της φίρμας υπογράφεται από τον Κώστα Σ. Παγώνη, που ανήκει στην δεύτερη γενιά της οικογένειας.

Η προσπάθεια μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να συνεχίσουμε επάξια την παράδοση επιμένοντας στην ποιότητα των προϊόντων μας, στην μεγάλη ποικιλία, τις ασυναγώνιστες τιμές μας και την ανθρώπινη εξυπηρέτηση. Στην αρχή του νέου αιώνα έχουμε καινούργιες ιδέες αλλά και γερές βάσεις για μια ανοδική πορεία, στοχεύοντας πάντα στην καλύτερη προβολή της τέχνης που αγαπάμε και των προϊόντων της, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο

Καθόλα την πορεία στην οικογενειακή επιχείρηση από τα μαθητικά χρόνια τους συμμετέχουν στην συνέχιση της παράδοσης τα παιδιά ΕΥΑ και ΣΤΕΛΙΟΣ που μετά από τις σπουδές τους (Λογιστικά – Γραφίστας) ασχολούνται αποκλειστικά με τις επιχειρήσεις. Η τρίτη γενιά με γνώση διαρκής ενημέρωση και με βάση στην παράδοση στα προϊόντα και στη ζωή συνεχίζουν να αγοράζουν και να κατασκευάζουν από τα πιο γνωστά εργαστήρια της Ελλάδας προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας δουλεμένα με τον παραδοσιακό τρόπο.

H οικογένεια Παγώνη παράγει και εμπορεύεται Δερμάτινα Είδη εξαιρετικής ποιότητας, φτιαγμένα από Ελληνικές Βιοτεχνίες με τον παραδοσιακό τρόπο συνδυάζοντας την παράδοση και τις νέες τάσεις της μόδας.
Τα γνωστά σε όλο τον κόσμο παραδοσιακά σανδάλια Greek-sandals σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων με τα πιο μοντέρνα υλικά από στρας, ημιπολύτιμες πέτρες, χάντρες, λουλούδια, κορδέλες μπορούν με την δική σας φαντασία και την δική μας τέχνη να δώσουν το χρώμα της Νάξου και της Ελλάδας το φετινό καλοκαίρι στις διακοπές σας. Σας περιμένουμε να δημιουργήσουμε μαζί το δικό σας Δερμάτινο σανδάλι.

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Επωνυμία Νομική ΠΑΓΩΝΗΣ ΔΕΡΜΑΤΑΔΙΚΟ
  • Δραστηριότητα Δερμάτινα είδη
  • Έτος ίδρυσης 1982
  • Περιοχή Παλαιό Ταχυδρομείο
  • Πόλη Χώρα Νάξου
  • Δήμος Νάξου
  • Τηλ. (κέντρο) 2285024501
  • Ιστότοπος www.greek-sandals.com
  • Προϊόντα Χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια.