Αρτα: Ένα όλοκληρο χωριό της Άρτας οφείλει τα τέλη κυκλοφορίας που.. έχει εξοφλήσει!

Χωριό της Άρτας με 309 κατοίκους «έμεινε» με το στόμα ανοιχτό, όταν διαπίστωσε πως οφείλει τα τέλη κυκλοφορίας, τα οποία όμως έχει εξοφλήσει.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στο Βουλγαρέλι Άρτας. Όπως αναφέρει το epirus-tv, τον Δεκέμβριο οι κάτοικοι άρχισαν να πληρώνουν καθημερινά τα τέλη κυκλοφορίας στο γραφείο των ΕΛΤΑ που υπάρχει στο χωριό, με την εξόφληση να καταχωρείται μέσω υπολογιστή στα κεντρικά. Ή τουλάχιστον έτσι πίστευαν οι κάτοικοι.

Το πρόβλημα διαπιστώθηκε όταν ένας κάτοικος επιχείρησε να πάρει φορολογική ενημερότητα και διαπίστωσε έκπληκτος πως οφείλει τα τέλη κυκλοφορίας. Όπως διαπιστώθηκε, εξαιτίας προβλήματος στο ηλεκτρονικό σύστημα δεν καταχωρούνταν τα στοιχεία των πληρωμένων τελών στα κεντρικά ΕΛΤΑ της Άρτας, με αποτέλεσμα να εμφανίζονται ακόμη ως… οφειλόμενα.

Πού αν απευθυνθείτε αν θέλετε να στείλετε βοήθεια στην Κεφαλονιά

Ο Δήμος Κεφαλλονιάς, ανακοινώνει σε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς και πρόσωπα που διατίθενται να αποστείλουν βοήθεια για την υποστήριξη της κοινωνίας του νησιού, να απευθύνονται στο τηλέφωνο 26710-26342, προκειμένου να καταγραφεί η προσφορά τους και να γίνει η διαχείριση της βοήθειας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.