ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ "αγοράΖΩ Ελληνικά"

Ο ιστότοπος www.agorazoellinika.org παρουσιάστηκε στο διαδίκτυο το Δεκέμβριου του 2010 με σκοπό την ενημέρωση των καταναλατών σχετικά με τα προϊόντα τα οποία παράγονται και διατίθενται στην Ελλάδα. Το Οκτώβριου του 2011 επανασχεδιάστηκε, αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές λειτουργίας και παρουσίασης που εφαρμόζονται σε διαδικτυακές εφαρμογές, με στόχο να προσφέρει στους επισκέπτες του την φιλικότερη και χρηστικότερη πλοήγηση στις σελίδες περιεχομένου του.

Η προσφερόμενη ενημέρωση δεν περιορίζεται στον χαρακτηρισμό του προϊόντος ως προς την προέλευση του αλλά επεκτείνεται σε όσες δυνατόν περισσότερες χρήσιμες πληροφορίες, όπως τα χαρακτηριστικά του, τις πρώτες ύλες, τον τρόπο παραγωγής του καθώς και την ιδιότητες του οι οποίες προκύπτουν από την χρήση του.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μία πλήρη ενημέρωση στον καταναλωτή σχετικά με το προϊόν έτσι ώστε να έχει την δυνατότητα να αξιολογήσει τους λόγους που θα τον οδηγήσουν στην απόφαση του να το επιλέξει.

Αξιοποιεί την λειτουργία "responsive" η οποία επιτρέπει την μεγιστοποίηση της παρουσίασης του ιστότοπου στην οθόνη του υπολογιστή που έχει ο κάθε επισκέπτης του ιστότοπου καθώς επίσης και την προσαρμογή του σε κάθε πιθανή συσκευή (smartphone, tablets, ipad κ.λ.π.) την οποία χρησιμοποιεί για την πρόσβαση του στο διαδίκτυο.

Ταυτόχρονα εφαρμόσαμε, πρώτοι στην Ελλάδα και μεταξύ των πρώτων σε όλο τον κόσμο, τον πιο σύγχρονο τρόπο παρουσίασης του περιεχομένου, γνωστός μέχρι σήμερα από το κοινωνικό ιστότοπο "Pinterest".

Η παρουσίαση του www.agorazoellinika.org  συνέπεσε με την έναρξη της οικονομική κρίσης και την τάση για προώθηση των Ελληνικών Προϊόντων κάτι το οποίο ήταν μία απλή συγκυρία.

Η σκέψη της δημιουργίας ενός σύγχρονου και ταυτόχρονα χρηστικού τρόπου παρουσίασης των Ελληνικών Επιχειρήσεων και των προϊόντων και υπηρεσιών τους στο διαδίκτυο, ξεκίνησε από την απουσία μίας αντίστοιχης υπηρεσίας στο διαδίκτυο για την χώρα μας.

Ο κύριος λόγος που σχεδιάσαμε, υλοποιήσαμε, παρουσιάσαμε και διαρκώς αναπτύσσουμε το www.agorazoellinika.org είναι η δημιουργία μιας διαδικτυακής πλατφόρμας, η οποία  θα μπορεί να προσφέρει την δυνατότητα της ενημέρωσης σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες των επιχειρήσεων που παράγουν και προσφέρουν, σε συνδυασμό με ένα σύνολο πρόσθετων πληροφοριών όπως : παραγωγική διαδικασία, πρώτες ύλες, χρήση, κόστος αγοράς σε συνδυασμό με πιθανές εκπτώσεις και προσφορές οι οποίες ανακοινώνονται από τις επιχειρήσεις.

Οι επιχειρήσεις οι οποίες συμμετέχουν, έχουν την δυνατότητα να προσφέρουν στον καταναλωτή όλες τις πληροφορίες που επιθυμούν, οι οποίες δεν είναι δυνατόν να επικοινωνηθούν μέσα από τα παραδοσιακά μέσα (ATL) όπως τα τηλεοπτικά & ραδιοφωνικά spot, καταχωρήσεις στο τύπο και στα περιοδικά αλλά και προωθητικές ενέργειες (BTL) με έντυπα και ζωντανές παρουσιάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε  τηλ.  210 61 97 490, κιν. 6944 31 69 83 η στείλτε email στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.