ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ"

Απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με την καταχώρηση των ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ μίας επιχείρησης στο "αγοράΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ"

Στο "αγοράΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ" δημοσιεύονται προϊόντα τα οποία παράγονται και διατείθενται στην Ελλάδα.
Για την καταχώρηση των προϊόντων της επιχείρησης σας, σαν εκπρόσωπος της, θα πρέπει να μας στείλετε υλικό (εικόνες & κείμενα) στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .
Για να ενημερωθείτε για το κόστος δημοσίευσης προϊόντων της επιχείρησης σας επιλέξτε ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ"
Η ΒΑΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ενός προϊόντος περιλαμβάνει την φωτογραφία του προϊόντος και μία σύντομη περιγραφή του.
Τα προϊόντα τα οποία διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη/συσκευασίες παρουσιάζονται στην αναλυτική παρουσίαση του προϊόντος
Για την παρουσίαση ενός προϊόντος μπορείται να μας δώσετε οδηγίες ως προς τον τρόπο τον οποίο θέλετε να εμφανίζονται ή να δείτε τις δικές μας προτάσεις στις οποίες μπορείτε να κάνετε αλλαγές. Για περισσότερες πληροφορίες επιλέξτε ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ"
Τα αρχεία των κειμένων θα πρέπει να είναι .doc δηλαδή αρχεία του γνωστού κειμενογράφου της Microsoft "Word" η οποιαδήποτε άλλου κειμενογράφου το οποίο διαθέτετε.
Τα ηλεκτρονικά αρχεία των φωτογραφιών θα πρέπει είναι μορφής .jpg/jpeg, .png ή tiff. Το μέγεθος των αρχείων των εικόνων (.jpg) θα πρέπει να είναι «μικρό», δηλαδή από 50kb – 500 kb / ανά θέμα. Στην περίπτωση που έχετε «μεγάλα» αρχεία και δεν ξέρετε πως να μειώστε το μέγεθος τους, μπορείτε να μας τα στείλετε μεμονωμένα η να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία www.wetrasfer.com ή άλλη σχετική υπηρεσία.
Η δημοσίευση των προϊόντων μίας επιχείρισης δεν αποτελεί δέσμευση για την δημοσίευση των στοιχείων της επιχείρησης. Παρόλα αυτά σας προτείνουμε - στην περίπτωση που δε το έχετε κάνει ήδη - να καταχωρήσετε τα στοιχεία της επιχείρησης σας, μια και στην παρουσίαση των προϊόντων υπάρχει η δυνατότητα δημοσίευσης συνδέσμου (link) ο οποίος οδηγεί στην παρουσίαση της επιχείρισης.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε  τηλ.  210 61 97 490, κιν. 6944 31 69 83 η στείλτε email στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.