ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ"

Απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με την καταχώρηση ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ στο "αγοραΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ"

Στο "αγοραΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ", δημοσιεύονται επιχειρήσεις οι οποίες παράγουν προϊόντα στην Ελλάδα.
Για να καταχωρήσετε τα πλήρη στοιχεία της επιχείρησης σας, σαν εκπρόσωπος της, επιλέξτε (κλικ)"ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ".
Η δημοσίευση των βασικών στοιχείων της ταυτότητας μίας επιχείρησης στο "αγοραΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ", μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς κανένα κόστος στο "ΒΑΣΙΚΟ" Πρόγραμμα. Κόστος υπάρχει μόνο για την επιλογή των προγράμματων "ΕΤΑΙΡΙΚΟ" και "ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟ"
Tα στοιχεία της επιχείρησης τα οποία δημοσιεύονται στην ΒΑΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, είναι:

  • Η Εμπορική επωνυμία Επιχείρησης
  • Οδός & αριθμός
  • Πόλη
  • Δήμος
  • Νομός
  • Τηλ. Κέντρο

Εκτός από ΒΑΣΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, υπάρχει η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ και η ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Για περισσότερες πληροφορίες επιλέξτε ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ"
Στην περίπτωση που σας ενδιαφέρει να αναφερθούν περισσότερα από ένα γεωγραφικά σημεία (Υποκαταστήματα της επιχείρησης σας, μπορείτε να τα καταχωρήσετε στο πεδίο "ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ". Η δυνατότητα αυτή προσφέρεται μόνο στο ""ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ" Παρουσίασης
Στην περίπτωση που η επιχείρηση σας έχει δικό της "δίκτυο πωλήσεων" (Σημεία Πώλησης Χονδρικής, Εμπορικά Καταστήματα κ.α.) το οποία θέλετε να συμπεριληφθούν στην παρουσίαση της σας, μπορείτε να τα καταχωρήσετε στο πεδίο "ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ". Η δυνατότητα αυτή προσφέρεται μόνο στο ""ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ" Παρουσίασης.
Επίσης τα "σημεία πώλησης" προϊόντων, μπορούν αν δημοσιευτούν στην ενότητα "ΠΟΥ" (Που θα αγοράσω). Για την παρουσίαση των στοιχείων θα πρέπει να μας στείλετε τα στοιχεία επωνυμία, λογότυπο, διεύθυνση, τηλ. κ.λ.π. με e-mail στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Στο "αγοραΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ" υπάρχει ξεχωριστή ενότητα για τα Εμπορικά Καταστήματα τα οποία πουλάνε Ελληνικά Προϊόντα.
Η δημοσίευση των στοιχείων των επιχειρήσεων γίνεται με χρονική καθυστέρηση 1 έως και 5 ημερών. Ο χρόνος αυτός απαιτείται για να μπορούμε να κάνουμε έλεγχο στοιχείων, δημιουργία του χώρου φιλοξενίας της επιχείρησης καθώς και πιθανές διορθώσεις στα κείμενα και στην επιμέλεια τους.
Για την δημοσίευση των στοιχείων της επιχείρισης σας θα λάβετε σχετικό email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει για την επικοινωνία μας μαζί σας
Δεν υπάρχει χρονικός περιορισμός όσο αφορά την δημοσίευση των στοιχείων της επιχείρησης σας. Παρόλα αυτά οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η διεύθυνση διαχείρισης του "αγοραΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ" ελέγχει σε τακτικά χρονικά διαστήματα τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις (URL/emails) των επιχειρήσεων που είναι δημοσιευμένες στον ιστότοπο μας. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι αυτές δεν είναι ενεργές, τότε αποσύρει την δημοσίευση. Ο έλεγχος γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο και δεν περιλαμβάνει τηλεφωνική επικοινωνία.
Η Καταχώρηση των στοιχείων της Επιχείρησης στο "αγοραΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ" αποτελεί ταυτόχρονα και ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ για την επιχείρηση και του υπευθύνου που υπέβαλε τα στοιχεία της.
Το ΜΗΤΡΩΟ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ του "αγοραΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ" είναι η σοβαρότερη προσπάθεια που γίνεται αυτή την στιγμή στην Ελλάδα για την καταχώρηση όλων των Επιχειρήσεων που παράγουν Ελληνικά Προϊόντα.
Η παρουσίαση της επιχείρησης μέσα από το "αγοραΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ" αποτελεί τον πλεόν συγχρονο τρόπο προβολής και προώθησης των Ελληνικών Επιχειρήσεων & Προϊόντων, προσφέροντας την δυνατότητα μίας άμεσης σχέσης με το κοινό μέσα από ένα ιδιαίτερα φιλικό & χρηστικό περιβάλον. Πρόσθετα έχετε την δυνατότητα να μεγιστοποιήσετε την προβολή σας αξιοποιόντας το e-Marketing Πρόγραμμα "αγοράΖΩ"
Για την αποστολή ενημερωτικού υλικού και δελτίων τύπου για την επιχείρηση σας, χρησιμοποιείστε την ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Για την αποστολή των "παρατηρήσεων" σας μπορείτε να στείλετε e-mail στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , χρησιμοποιόντας την υπηρεσία του προσωπικού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (Microsoft Outlook, G.Mail, Yahoo κ.λ.π. ή μέσα από τον ιστότοπο επιλέγοντας (κλικ) "ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ"

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε τηλ.210 61 97 490, κιν. 6944 31 69 83 η στείλτε email στο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.