Επιδοτούμενα σεμινάρια για εργαζόμενους και ελεύθερους επαγγελματίες

Επιδοτούμενα σεμινάρια για εργαζόμενους και ελεύθερους επαγγελματίες διοργανώνονται στο πλαίσιο της δράσης «Πρόγραμμα κατάρτισης/επανακατάρτισης για αυτοαπασχολούμενους και εργαζόμενους σε επιχειρήσεις σε όλους τους κλάδους της οικονομίας με στόχο την βελτίωση της ανταγωνιστικότητας τους».

Τα σεμινάρια υλοποιούνται από το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών (ΙΝΕΜΥ) της ΕΣΕΕ σε συνεργασία με το ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ (ΚΑΕΛΕ) της ΕΣΕΕ, ως μέλη της ένωσης φορέων ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, ΙΝΕ ΓΣΕΕ, ΙΝΕΜΥ ΕΣΕΕ, ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ ΑΕ, ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ, ΚΕΚ ΙΝΕ ΓΣΕΕ, ΚΑΕΛΕ ΕΣΕΕ.

Τα προγράμματα της δράσης προβλέπεται να λάβουν χώρα σε όλους τους νομούς 13 περιφερειών της Ελλάδας.

Ειδικά για την Αττική, θα υλοποιηθούν 2 προγράμματα ως εξής:

  1. Εφοδιαστική διαχείριση (logistics management), από 18/11/2013 έως 20/12/2013
  2. Ικανότητα Επικοινωνίας, από 19/11/2013 έως 20/12/2013

Η κατάρτιση θα έχει διάρκεια 40 ώρες, θα πραγματοποιείται απογεύματα 17.00 – 21.00,  και θα επιδοτείται με €5 (μεικτά) ανά ώρα.

Ωφελούμενοι των προγραμμάτων είναι εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις όλων των κλάδων της οικονομίας, αυτοαπασχολούμενοι και επιχειρηματίες με προσωπικό έως 3 άτομα.

Τα επιδοτούμενα σεμινάρια διοργανώνονται στα γραφεία του ΚΑΕΛΕ, Μητροπόλεως 42, στην Αθήνα.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2103259231, 233, 235 και στα email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.